Tag

gender reveal

Trektouwtjes

Het is echt een van die producten die iedereen vroeger heeft gehad: het trektouwtje. Een fijne kleine knal. Deze worden verkocht per 2 doosjes van 60 stuks.  Al onze producten hebben het CE Keurmerk en zijn daarmee veilig. Kinderen mogen dit product gebruiken.

Licht letters 50 cm GIRL

Huur deze prachtige licht letterbak “GIRL” voor je gender reveal . De lichtbak heeft een hoogte van 50 cm is roze van kleur .

Gender reveal poeder shooter blauw

Schiet met grote druk een wolk van 4 meter blauw poeder de lucht in. Deze CO2 shooters zijn met de hand te bedienen. De shooters zijn gevuld met ca 100g kleurenpoeder en direct klaar voor gebruik. Van de buitenkant is de kleur niet zichtbaar, wat deze shooters ideaal geschikt maakt voor je Gender Reveal!

Kleurenpoeder spray Blauw mini

Deze spuitbussen zijn gevuld met 300g  Blauw KleurenPoeder. Je spuit met onze Spray de KleurenPoeder onder druk de lucht in, wat een erg mooi effect oplevert! De spray duurt 6 – 8 seconden. Ideaal te gebruiken tijdens een feestje en voor fotografie, maar ook voor bijvoorbeeld je Gender Reveal! De spuitbussen hebben een witte huls, […]

Kleurenpoeder spray roos mini

Deze spuitbussen zijn gevuld met 300g  roos KleurenPoeder. Je spuit met onze Spray de KleurenPoeder onder druk de lucht in, wat een erg mooi effect oplevert! De spray duurt 6 – 8 seconden. Ideaal te gebruiken tijdens een feestje en voor fotografie, maar ook voor bijvoorbeeld je Gender Reveal! De spuitbussen hebben een witte huls, […]