Tag

batterijen

Sky full of love

36 schots 500 gram cake met heldere rode kleuren en lange gouden staarten. Alleen siervuurwerk en voor als je echt iets moois mee naar huis wil nemen voor je geliefde

Magic spin

25 shàts draaiende effecten

Gunfire 300 Schots

De Gunfire  is een klassieke 300 schots fluitbatterij zoals die vroeger was. In tegenstelling tot de meeste goedkope 300 schots batterijen op de markt van tegenwoordig hebben die alleen maar fluit of crackling. Onze Gunfire heeft zowel fluit als ook flashknallen in de lucht.

Nitro’s

Extra krachtige zilverkruitmatjes, deze knallen echt verrassend hard! Uiteraard gevuld met flitspoeder.

Mandarine cracker 500 shots

Mandarin Crackers zijn bij de jeugd meer bekend als ‘matjes’. Deze ratelband bevat 500  schoten. Het is eigenlijk een kleine versie van een rol. De ratelband op de grond neerleggen, het lont aansteken en vervolgens gaan de 90 schoten snel na elkaar af.

Pirat met lont

De klassieke traditionele pirat maar dan met een lontje.

KUBISCHE KANONSLAG

Stevig knalvuurwerk van Vulcan Europe. Zes knallers verpakt in een zakje met kopkaart. De Kubische Kanonslag geeft een doffe, luide knal. Knalvuurwerk met 5,50 gr NEC per stuk, uitsluitend zwart kruit. Bovenaan de bommetjes zit een rode dop. Onder deze dop zit het lont om de knaller te ontsteken.

Missile 25

De Missile 25 is al jaren een topper in ons assortiment. Iedereen kent hem wel. Ze zijn per twee verpakt, dus u krijgt twee keer deze fluitcake met 25 gillende en krijsende fluiters. De effecten komen 20 meter hoog en duren bijna een halve minuut.

Festival show

90 shots voor een 80 seconden vuurwerkshow, met verschillende effecten, is deze batterij een echte aanrader. Prachtige effecten voor een maximale belevenis

Burenruzie

100 schots compound . Cocktaileffecten met veel herrie in snel tempo zorgen voor een spektakel in de straat.
1 2 3 12