Category

Rooktoortsen

Gender reveal blauw

Een indrukwekkende, spectaculaire Gender Reveal met blue Smoke! Een leuke Gender Reveal organiseren met behulp van gekleurde rook? Het geslacht onthullen van uw baby kan op verschillende originele manieren gebeuren. Er bestaan tal van blauwe rookbommen, blauwe rookstaven, blauwe rookfakkels, blauwe rookfonteinen en rookpotten om het geslacht van uw dochtertje aan te kondigen aan familie […]

Gender reveal roos

Een indrukwekkende, spectaculaire Gender Reveal met Pink Smoke! Een leuke Gender Reveal organiseren met behulp van gekleurde rook? Het geslacht onthullen van uw baby kan op verschillende originele manieren gebeuren. Er bestaan tal van roze rookbommen, roze rookstaven, roze rookfakkels, roze rookfonteinen en rookpotten om het geslacht van uw dochtertje aan te kondigen aan familie […]

Bengal pack

Extreem fel bengaals vuur wat maar liefst 25 seconden je ogen zal verblinden in vier verschillende kleuren! Om het feest compleet te maken zitten er in dit assortiment ook nog eens twee extra grote bengaalse stroboscopen in de kleuren wit en rood! 6 stuks

Bengal fire strobe

2 super felle en grote stroboscopen in de kleuren wit en rood, ook nadat deze jongens klaar zijn met flitsen zullen ze nog steeds op je netvlies staan! Brandtijd van 30 seconden.

Bengal gender surprise 2 ( Blauw)

Om het spannend te houden tot het laatste moment zal deze bengaalse fakkel eerst branden in witte glitters waarna deze langzaam over zal gaan in een blauwe vlam, het word een jongen! Ontsteking na +/- 2 seconden. Brandtijd van 60 seconden.

Bengal gender surprise 1 ( Roze )

Om het spannend te houden tot het laatste moment zal deze bengaalse fakkel eerst branden in witte glitters waarna deze langzaam over zal gaan in een roze vlam, het word een meisje! Ontsteking na +/- 2 seconden. Brandtijd van 60 seconden.

 Rookfakkel 2 kleuren (Zwart & Wit)

Rookfakkel met twee kleuren : zwarte & witte rook. Duo-rook (duo smoke) – geeft rook aan beide kanten. 2-IN-1 : Rookbom zwart + wit. Ontsteking met lont. Bij het aansteken van het lont geeft 1 zijde volle witte rook, de andere zijde zware zwarte rook. Mooi rookgordijn van black & white smoke. Deze rookstaaf heeft […]

Kleine groene rooktoorts

Een  kleine groene rookfontein. Deze rookbom is een kleine rookfakkel en geeft mooie, sterke groene rook. Makkelijk op de grond te plaatsen en makkelijk om ergens aan te bevestigen door zijn kleine afmetingen. Ontsteking met lont. Groene rookbom met brandtijd van +/- 35 seconden.

Kleine oranje rooktoorts

Een  kleine oranje  rookfontein. Deze rookbom is een kleine rookfakkel en geeft mooie, sterke oranje rook. Makkelijk op de grond te plaatsen en makkelijk om ergens aan te bevestigen door zijn kleine afmetingen. Ontsteking met lont. Oranje rookbom met brandtijd van +/- 35 seconden.

Kleine rode rooktoorts

Een  kleine rode  rookfontein. Deze rookbom is een kleine rookfakkel en geeft mooie, sterke rode rook. Makkelijk op de grond te plaatsen en makkelijk om ergens aan te bevestigen door zijn kleine afmetingen. Ontsteking met lont. Rode rookbom met brandtijd van +/- 35 seconden.
1 2 3