Category

Nieuw 2023

Deze artikelen worden verwacht in het najaar 2023.
Voor informatie : 0032 ( 3) 411.28.75 of mail info@7theaven.be

Maximizer

Een prachtige compound met 113 shots en met een duurtijd van 130 seconden.

Interstellar

Jawel u leest het goed ! Een 500 grams cake met liefst 100 shots zowel in waaier als recht.

Dagvuurwerk blauw

Ben je op zoek naar een unieke en spannende manier om het geslacht van je baby te onthullen? Als dat zo is, zoek dan niet verder dan de Gender Reveal rook pot ! Deze geweldige rook rocket  bied je een prachtig blauw shot . Het is niet alleen een leuke en feestelijke manier om het […]

Dagvuurwerk roos

Ben je op zoek naar een unieke en spannende manier om het geslacht van je baby te onthullen? Als dat zo is, zoek dan niet verder dan de Gender Reveal rook pot ! Deze geweldige rook rocket  bied je een prachtig roos shot . Het is niet alleen een leuke en feestelijke manier om het […]

Big & Bad

1x aansteken! 132 SHOTS gecombineerd met rechte en waaier shots.

Crackling traum

1x aansteken! 72 schots compound box, 1 kilo kruit bestaande uit 2 S shape cakes. Speciale dubbele crackling effecten en grote zilveren chrysanthemum effecten. Ongekend!

Turbo

200 zware shots en maximaal gevuld.

Beast of burden

133 schots XXL compound beginnend met een waaierbatterij. Geweldige effecten, luide knallen en bijna 1 kilo poeder

King dreams

De King dreams is ” the king ” of 500 gram batterijen. De King dreams heeft liefst 81 shots en duur 65 seconden en eindigt met een finale zoals het hoort te zijn.

Profishow 200

Professioneel vuurwerk binnen handbereik! Deze compound is zeker een grote aanrader! Wat een klasse! Met 200 shots houdt deze flowerbed niet op met schieten! In een rap tempo komen de 20 verschillende effecten voorbij! Schitterend gecombineerde effecten zorgen tot wel drie keer dat je een ‘finale-gevoel’ ervaart.
1 2