Category

knal vuurwerk

Gunfire 300 Schots

De Gunfire  is een klassieke 300 schots fluitbatterij zoals die vroeger was. In tegenstelling tot de meeste goedkope 300 schots batterijen op de markt van tegenwoordig hebben die alleen maar fluit of crackling. Onze Gunfire heeft zowel fluit als ook flashknallen in de lucht.

Nitro’s

Extra krachtige zilverkruitmatjes, deze knallen echt verrassend hard! Uiteraard gevuld met flitspoeder.

Mandarine cracker 500 shots

Mandarin Crackers zijn bij de jeugd meer bekend als ‘matjes’. Deze ratelband bevat 500  schoten. Het is eigenlijk een kleine versie van een rol. De ratelband op de grond neerleggen, het lont aansteken en vervolgens gaan de 90 schoten snel na elkaar af.

Pirat met lont

De klassieke traditionele pirat maar dan met een lontje.

KUBISCHE KANONSLAG

Stevig knalvuurwerk van Vulcan Europe. Zes knallers verpakt in een zakje met kopkaart. De Kubische Kanonslag geeft een doffe, luide knal. Knalvuurwerk met 5,50 gr NEC per stuk, uitsluitend zwart kruit. Bovenaan de bommetjes zit een rode dop. Onder deze dop zit het lont om de knaller te ontsteken.

Missile 25

De Missile 25 is al jaren een topper in ons assortiment. Iedereen kent hem wel. Ze zijn per twee verpakt, dus u krijgt twee keer deze fluitcake met 25 gillende en krijsende fluiters. De effecten komen 20 meter hoog en duren bijna een halve minuut.

Petardo

 20 harde petardo NR 1 knallers

cubanito gatito

 20 vlinders volgens Spaans procede!

Spanisch cracker XL

Twaalf knallers met lont verpakt in een doosje. De Spanish Crackers XL bevat 1,83 gr NEC per stuk. Bommetjes met uitsluitend zwart kruit.

Thunder air bomb

Thunder Air Bomb is een product van Piromax Fireworks. De PXG201 Thunder Air Bombs zijn onder meer bekend als Thunder King. Deze Thunder Kings zijn single shots, ook wel one shots genoemd. Thunder Air Bomb op een vlakke ondergrond plaatsen en het lont aansteken. Er volgt 1 shot in de lucht met een luide knal. […]
1 2