Category

knal vuurwerk

Dum Bum silver

Waanzinnig harde  knallende vlinders van Dum Bum, met zilver flashkruit.  Verpakt per 10

Thundershock

32 gekke singleshots met een knetterende mijn en luide knallen.

Super cubanitos

1 van de weinige vlinders die nog in Spanje (Valencia) geproduceerd worden! De afwerking van deze toppers is van de hoogste klasse en de zuiverheid van het flashkruit is waanzinnig. Een dik lont zorgt voor het stoere uiterlijk van deze vlinder!

Bullets

10 super krachtige Spaanse nitraten geproduceerd in Valencia door het bekende vuurwerkbedrijf El Gato. Superieure kwaliteit en first-class afwerking gecombineerd met het zuiverste flitspoeder zorgen ervoor dat deze originele Spaanse nitraten echt mega hard dreunen!

Xiula trooo

10 Spaanse nitraten met vlam en fluit! Een langdurige groene vlam wordt gevolgd door een super schelle fluit om af te sluiten met een mega knal.

Shock pirat

Oost europese zware shock pirat. Verpakt  20 stuks

Flashing thunder

Flashing Thunder Nitraten, deze Flashing Thunder nitraten zijn van TOP kwaliteit, strak afgewerkt met Rode crepie en een stevige lont. Bij het ontsteken komt er een harde knal. First Class afwerking gecombineerd met het zuiverste beste Flachkruit.

Evil barracuda

20 harde nitraten die eerst knetteren

Silver cracker

De ouderwetse silver crackers flash kruit knallers! Beide kanten afgedicht met een plastic dopje. 36 stuks in een pakje.

DUM DUM black edition

20 zware dumdum black edition knalvuurwerk tot 120 DB
1 2 3