Category

Kleurpoeder

knijpflessen kleurenpoeder

Maak met onze 150 gram knijpflessen wolkjes kleurenpoeder. De spray schiet ca. 1 meter de lucht in. Ideaal bij de kleurenstations van je Color Run of voor special effects voor bijvoorbeeld fotografie. Door de schroefdop zijn de knijpflessen herbruikbaar.   Beschikbare kleuren : roos, blauw , geel ,oranje en groen   Het poeder is geheel brandvrij en biologisch afbreekbaar.

UV NEON fluo roos kleurenpoeder

Dit FLUO ROZE UV NEON kleurenpoeder geeft een super  effect met blacklight. Geef je een UV of NEON feest, dan is dit dé ideale oplossing! Het poeder is geheel brandvrij en biologisch afbreekbaar.

UV NEON fluo blauwe kleurenpoeder

Dit FLUO BLAUWE UV NEON kleurenpoeder geeft een super  effect met blacklight. Geef je een UV of NEON feest, dan is dit dé ideale oplossing! Het poeder is geheel brandvrij en biologisch afbreekbaar.

UV NEON fluo oranje kleurenpoeder

Dit FLUO ORANJE UV NEON kleurenpoeder geeft een super  effect met blacklight. Geef je een UV of NEON feest, dan is dit dé ideale oplossing! Het poeder is geheel brandvrij en biologisch afbreekbaar.

UV NEON fluo groen kleurenpoeder

Dit FLUO GROENE UV NEON kleurenpoeder geeft een super  effect met blacklight. Geef je een UV of NEON feest, dan is dit dé ideale oplossing! Het poeder is geheel brandvrij en biologisch afbreekbaar.

UV NEON fluo geel kleurenpoeder

Dit FLUO GELE UV NEON kleurenpoeder geeft een super  effect met blacklight. Geef je een UV of NEON feest, dan is dit dé ideale oplossing! Het poeder is geheel brandvrij en biologisch afbreekbaar.

Kleurenpoeder spray roos large

Deze spuitbussen zijn gevuld met 4 kg  roos KleurenPoeder. Je spuit met onze Spray de KleurenPoeder onder druk de lucht in, wat een erg mooi effect oplevert! De spray duurt 100 seconden. Ideaal te gebruiken tijdens een feestje en voor fotografie, maar ook voor bijvoorbeeld je Gender Reveal! De spuitbussen hebben een witte huls, zodat […]

Kleurenpoeder spray Blauw large

Deze spuitbussen zijn gevuld met 4 kg  Blauw KleurenPoeder. Je spuit met onze Spray de KleurenPoeder onder druk de lucht in, wat een erg mooi effect oplevert! De spray duurt 100 seconden. Ideaal te gebruiken tijdens een feestje en voor fotografie, maar ook voor bijvoorbeeld je Gender Reveal! De spuitbussen hebben een witte huls, zodat […]

Gender reveal poeder shooter roos

Schiet met grote druk een wolk van 4 meter roze poeder de lucht in. Deze CO2 shooters zijn met de hand te bedienen. De shooters zijn gevuld met ca 100g kleurenpoeder en direct klaar voor gebruik. Van de buitenkant is de kleur niet zichtbaar, wat deze shooters ideaal geschikt maakt voor je Gender Reveal!

Gender reveal poeder shooter blauw

Schiet met grote druk een wolk van 4 meter blauw poeder de lucht in. Deze CO2 shooters zijn met de hand te bedienen. De shooters zijn gevuld met ca 100g kleurenpoeder en direct klaar voor gebruik. Van de buitenkant is de kleur niet zichtbaar, wat deze shooters ideaal geschikt maakt voor je Gender Reveal!
1 2