Category

Klein vuurwerk

Force

Tegenwoordig draait het allemaal om uniek en anders zijn. En wat is een betere manier om op te vallen dan door het middelpunt van het feest te zijn? Met ons Force-assortiment is dat precies wat u kunt doen. Deze mix is ​​perfect voor elk feest, met een beetje van alles speciaal ontworpen voor de allerkleinsten.

Fire sphinx vulcano

6  prachtige zilverfonteinen van 35 seconden en 2-3 meter hoog. Van begin tot het eind zal de straat in een zilveren gloed gehuld zijn.

Surprise shooter XL

Maak je feestje af met de Supriese Shooter XL, spektakel voor jong en oud. Steek de Super Shooter XL aan en laat je verrassen!

Celebration candle

Voor extra speciale gelegenheden! De Celebration candle klapt na ontbranding uit met prachtige kaarsjes en muziek.

Silver blasters

Niet één, niet twee, niet drie maar vier prachtige zilverfonteinen. Van begin tot het eind zal de straat in een zilveren gloed gehuld zijn.

Pili crackers

Klein maar fijn! Laat je niet misleiden door het formaat van deze kleine donders, ze knetteren als een grote! Verpakt per 100

Stromboli

Maar liefst 12 keer knetter spektakel in dit doosje! Twaalf maximaal gevulde knetter tonnetjes die blijven knetteren tot er niks meer van over blijft!

Vulcano

Zes grote fonteinen in de vorm van een vulkaan. Ieder met verschillende felgekleurde Bengaalse vlammen met daarboven de mooiste gouden en zilveren fonteinen.

power pack

Het  fonteinen meter sierpakket op oudjaarsavond, wie kent hem niet! Vanaf nu ook verkrijgbaar in Categorie 1. Net zo spectaculair en het hele jaar te koop!

powermix

Een meter sierpakket zoals we hem allemaal kennen, speciaal uitgevoerd in Categorie 1 zodat je er heel het jaar van kunt genieten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit wel in dit pakket! Maximaal gevuld met stroboscopen, pili crackers, knetter linten, crackling crackers, en ontelbare fonteinen met de mooiste en nieuwste effecten!
1 2 3