Category

Grond- & Siervuurwerk

Meter of fun

Als je het over klassiekers hebt dan heb je het toch wel over de Meter of fun, al jarenlang een Vuurwerktopper! Maar liefst 1 meter lang en gevuld met allerlei verschillende effecten.

Missile 100

Met haar 100 gillende schoten maakt de Missile 100 een ongelooflijk kabaal! Met deze cake steel jij zeker de show! 100 fluit effecten worden razendsnel de lucht in geschoten.

Ceasar’s palace

De Caesar’s Palace is een goed gevuld pakket met 3 cakes van 20 schoten per cake (totaal 60 schoten), 2 fonteinen en een spectaculaire fluitcake! Een pakket om met je hele familie van te genieten met in totaal 164 krachtige schoten! De cakes zijn gevuld met prachtige effecten, de fonteinen laten je versteld staan met […]

The palazo

The Palazzo, een mega pakket bestaande uit 3 cakes van 20 schoten (totaal 60 schoten), 4 spectaculaire fonteinen en een 100 schots missile cake! Met dit pakket koop je in totaal maar liefst 168 krachtige schoten! De cakes zijn gevuld met prachtige sierlijke effecten die hoog in de lucht uiteenspatten. De fonteinen produceren prachtige glitter […]

Multi bullets

De spectaculaire Multi Bullets zijn per 3 stuks verpakt, iedere mine is met maar liefst 80 gram kruit gevuld. Een extreme mine met een verrassende lucht finale! It’s ShowTime!

Force

Tegenwoordig draait het allemaal om uniek en anders zijn. En wat is een betere manier om op te vallen dan door het middelpunt van het feest te zijn? Met ons Force-assortiment is dat precies wat u kunt doen. Deze mix is ​​perfect voor elk feest, met een beetje van alles speciaal ontworpen voor de allerkleinsten.

Fire sphinx vulcano

6  prachtige zilverfonteinen van 35 seconden en 2-3 meter hoog. Van begin tot het eind zal de straat in een zilveren gloed gehuld zijn.

Sky tracer

4 grote romeinse kaarsen met telkens 8 shots.

Crackling flowers

Felgekleurde grondbloemen welke op knetterende wijze eindigen, maar liefst 25 stuks in een doosje!

Howling blaster

Wat een giller, de Howling Blaster. Een extreme fluit met een ware crackling finale!
1 2 3