Category

Gender reveal decoratie

Gender reveal cake topper girl

Gender Reveal Taart topper Caketopper! Zwanger van een meisje ? Super leuk als taartversiering op een taart met een  roze vulling. Taarttoppers zijn de nieuwste trent in taartdecoratie en taartversiering. Deze geweldige Taarttopper Cake topper is de eyecatcher op een gender reveal cake.

Gender reveal cake topper boy

Gender Reveal Taart topper Caketopper! Zwanger van een jongentje ? Super leuk als taartversiering op een taart met een  blauwe vulling. Taarttoppers zijn de nieuwste trent in taartdecoratie en taartversiering. Deze geweldige Taarttopper Cake topper is de eyecatcher op een gender reveal cake.

Balloon baby boy

Mooie en kleurrijke ” baby ” balloon boy afmetingen 42 x 28 X 7,5 cm

Balloon baby girl

Mooie en kleurrijke ” baby ” balloon girl afmetingen 42 x 28 X 7,5 cm

Balloon girl

Mooie blauwe “girl” letters balloon . Afmetigen 110 op 4o cm

Balloon boy

Mooie blauwe “boy” letters balloon . Afmetigen 93 op 4o cm

Boy reveal balloon

Zwarte Gender reveal ballon van maar liefst 1 meter doorsnee en bedrukt met witte tekst “Boy Or Girl ?” De ballon is reeds voorgevuld met blauwe confetti om het geslacht van een jongen bekend te maken. Geschikt om te vullen met Helium of lucht.

Girl reveal balloon

Zwarte Gender reveal ballon van maar liefst 1 meter doorsnee en bedrukt met witte tekst “Boy Or Girl ?” De ballon is reeds voorgevuld met roze confetti om het geslacht van een meisje bekend te maken. Geschikt om te vullen met Helium of lucht.

Gender reveal pinata

Deze Gender Reveal Pinata is een geweldige manier om het geslacht van je baby te onthullen, een magisch hoogtepunt voor op je babyshower of Gender Reveal party!

Gender reveal confetti shooter blauw small

Schiet met grote druk een wolk van  blauwe confetti de lucht in. Deze CO2 shooters zijn met de hand te bedienen. De shooters zijn  direct klaar voor gebruik. Van de buitenkant is de kleur niet zichtbaar, wat deze shooters ideaal geschikt maakt voor je Gender Reveal!
1 2 3