Category

combinatiepakketten

Burenruzie

100 schots compound . Cocktaileffecten met veel herrie in snel tempo zorgen voor een spektakel in de straat.

New future

MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR Met zijn 58 grote effecten die in waaiervorm worden afgeschoten is dit een serieuze compound. Een siercake die de lucht laat kleuren!

King dreams

De King dreams is ” the king ” of 500 gram batterijen. De King dreams heeft liefst 81 shots en duur 65 seconden en eindigt met een finale zoals het hoort te zijn.
adrenalines

Adrenaline

De adrenaline giert door je lichaam bij het zien van deze mega compound. 144 schoten waarvan 80 schoten in waaiervorm! Vergeet deze mega stunt niet toe te voegen aan je collectie.

Top show

Een Top box met 3 gekoppelde cake’s zorgen voor 130 sec. vuurwerkshow een echte prachtige mix van vuurwerk effecten , zowel recht als waaiers.

Fireworks show 128

Deze professionele flowerbed blijft maar gaan! Met 128 shots schiet hij 16 verschillende effecten de lucht in.

Profishow 200

Professioneel vuurwerk binnen handbereik! Deze compound is zeker een grote aanrader! Wat een klasse! Met 200 shots houdt deze flowerbed niet op met schieten! In een rap tempo komen de 20 verschillende effecten voorbij! Schitterend gecombineerde effecten zorgen tot wel drie keer dat je een ‘finale-gevoel’ ervaart.

Silver sky

Multikaliber flowerbed uit Tsjechië. Blaas de straat omver met maar liefst 128 effecten!

Big and bad

De big & bad  schiet in een mooie afwisseling meer dan 18 verschillende effecten in alle richtingen! Geniet van 132 shots siervuurwerk. Een top compound.
experience

Experience

De Experience is het allergrootste sierpakket van de hele serie. De box is gevuld met 8 cakes en 4 fonteinen. Ze zijn allemaal zwaar afgevuld. Met dit pakket komt u de avond zeker door. Het is natuurlijk een product van Red Dragon.
1 2