Category

combinatiepakketten

Ceasar’s palace

De Caesar’s Palace is een goed gevuld pakket met 3 cakes van 20 schoten per cake (totaal 60 schoten), 2 fonteinen en een spectaculaire fluitcake! Een pakket om met je hele familie van te genieten met in totaal 164 krachtige schoten! De cakes zijn gevuld met prachtige effecten, de fonteinen laten je versteld staan met […]

The palazo

The Palazzo, een mega pakket bestaande uit 3 cakes van 20 schoten (totaal 60 schoten), 4 spectaculaire fonteinen en een 100 schots missile cake! Met dit pakket koop je in totaal maar liefst 168 krachtige schoten! De cakes zijn gevuld met prachtige sierlijke effecten die hoog in de lucht uiteenspatten. De fonteinen produceren prachtige glitter […]

Dr. pyro Chaos machine

De Dr. pyro Chaos machine is een exclusieve 144 shots  compound enkel te verkijgen in België. Deze compound is een combinatie van waaiers en rechte schots.

Smooth criminal

De smooth criminal is een compound maximum gevuld en met alleen maar 30 mm tubes.  Een waanzinnig mooi box.

King of fireworks

De naam spreekt voor zich. De king of fireworks is een waaier compound met 136 shots gaande van 20 mm tem 30 mm tubes met heeft 28 kleuren en een prachtige finale. Een zeer zware box.

Maximizer

Een prachtige compound met 113 shots en met een duurtijd van 130 seconden.

Big & Bad

1x aansteken! 132 SHOTS gecombineerd met rechte en waaier shots.

Crackling traum

1x aansteken! 72 schots compound box, 1 kilo kruit bestaande uit 2 S shape cakes. Speciale dubbele crackling effecten en grote zilveren chrysanthemum effecten. Ongekend!

XXL compound

De XXL is maximaal gevuld en bestaat uit 140 krachtige shots. Een aanrader

Experience compound

De experience is maximaal gevuld en bestaat uit 140 krachtige shots. Een aanrader
1 2 3