Category

combinatiepakketten

Five steps final

5 STEPS 100 shots compound , 70 sec , 45 meter , 5 XXL effecten , 20mm/25mm kaliber

Tsunami

Compound box bestaande uit 145 shots .

Ubran legend

De grootste compound van België. 200 shots goed voor 130 seconden vuurwerk.

Pyro legend

Compound met maar liefst 145 shots die tegen een variërend tempo de lucht inschieten I shape, Z shape en Fan shape finale, met maar liefst 17 verschillende effecten! Deze compound duurt maar liefst 100 seconden!

Beast of burden

133 schots XXL compound beginnend met een waaierbatterij. Geweldige effecten, luide knallen en bijna 1 kilo poeder

Burenruzie

100 schots compound . Cocktaileffecten met veel herrie in snel tempo zorgen voor een spektakel in de straat.

King dreams

De King dreams is ” the king ” of 500 gram batterijen. De King dreams heeft liefst 81 shots en duur 65 seconden en eindigt met een finale zoals het hoort te zijn.
adrenalines

Adrenaline

De adrenaline giert door je lichaam bij het zien van deze mega compound. 144 schoten waarvan 80 schoten in waaiervorm! Vergeet deze mega stunt niet toe te voegen aan je collectie.

Top show

Een Top box met 3 gekoppelde cake’s zorgen voor 130 sec. vuurwerkshow een echte prachtige mix van vuurwerk effecten , zowel recht als waaiers.

Profishow 200

Professioneel vuurwerk binnen handbereik! Deze compound is zeker een grote aanrader! Wat een klasse! Met 200 shots houdt deze flowerbed niet op met schieten! In een rap tempo komen de 20 verschillende effecten voorbij! Schitterend gecombineerde effecten zorgen tot wel drie keer dat je een ‘finale-gevoel’ ervaart.
1 2