Geluidsarm Vuurwerkshows

Geluidsarme vuurwerkeffecten, speciaal voor moeilijke locaties waar geluidsoverlast of verstoring een grote rol speelt. Het lanceren van de effecten geeft nog altijd een knal maar er is geen luide ‘burst’ in de lucht.

Combineer dit met de juiste muziek en eventueel nog vuur- of watereffecten en je creëert een show die voor iedereen leuk om te zien is !!!

Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken! Wij hebben zowel losse ‘geluidsarme’ producten voor particulieren als volledige shows voor evenementen.

Wat is geluidsarm vuurwerk

  • Geluidsarm vuurwerk is even mooi maar een pak diervriendelijker.
  • Minder gestresseerde en verwarde dieren.
  • Maximum grens echter op 85 db.

Dit is vergelijkbaar met het geluid van een voorbijrijdende vrachtwagen, een deurbel of een juichend kind. Dit zijn dus volumes die mens en dier gewend zijn en waarvan huisdieren zeker niet in paniek slaan.

Een bijkomend voordeel is dat het geluid vlakbij de grond geproduceerd wordt en dat hierdoor de vrijgekomen geluidsenergie geabsorbeerd wordt door huizen, bomen en struiken. Het geluid reikt dus minder ver en in de omliggende straten is er nauwelijks nog hinder.